Poza Buerer M50 Model

Soluția Beurer pentru crampele menstruale

Ciclul menstrual reprezintă adesea o dificultate la care femeile sunt supuse lunar.  De aceea este foarte important ca efectele adverse care pot apărea să fie ținute sub control. Printre neplăcerile care pot fi cauzate se numără și crampele

Cauzele crampelor menstruale

Crampele menstruale sunt denumirea generică a durerilor care apar în zona abdomenului inferior, în partea inferioară a spatelui și partea superioară a picioarelor în timpul perioadei de menstruație. Statisticile spun că acestea afectează în jur de 50% dintre femei, iar 15% se confruntă cu forme severe. 

Ele apar ca în urma contractării uterului pentru a elimina căptușeala de care nu mai este nevoie. Este cunoscut faptul că ele sunt cauzate în principal de niște substanțe chimice numite prostaglandine, care se regăsesc în aproape fiecare țesut uman sau animal, Anumite femei pur și simplu secretă mai multe substanțe de acest fel decât altele, ceea ce duce la dureri menstruale mai severe. Totuși, durerile nu sunt un capăt de lume….

Tehnologia TENS în eliminarea durerilor menstruale

TENS sau Stimularea electrică transcutanată nervoasă este o metodă medicală de combatere a durerii din corp. Ea acționează transmițând  impulsuri electrice către nerv pentru a combate durerea din corpul în mod natural și a relaxa mușchii. Stimulii provoacă secreția de endorfine și a altor substanțe pentru a stopa semnalele de durere transmise către creier.

Tehnologia este folosită în tratarea diverselor dureri cum ar fi:

  • artrita sau durerile articulare
  • durerile de spate
  • fibromialgia 
  • durerile neuropatice. 

Dispozitivele TENS își fac cel mai bine treaba atunci când sunt folosite cel puțin 30 de minute în timp ce faci mișcare. Ele sunt mai puțin eficiente în timpul șederii pe scaun sau întins în pat.

Soluția Beurer

Propunerea noastră pentru eliminarea durerilor menstruale și cele cauzate de endometrioză este dispozitivul EM50

 

Acesta este un aparat medical cu formă ergonomică care se fixează cu ușurință pe partea inferioară a abdomenului și se mulează după forma corpului, necauzând disconfort la purtare.

Beneficiază de 15 trepte de intensitate TENS, pentru a putea seta nivelul optim de masaj după placul fiecăruia. De asemenea, aparatul are și opțiunea HEAT care încălzește zona masată, pentru o eficiență și mai mare.

Confortabil si discret, dispozitivul este extrem de subțire si face contact imediat cu pielea, fără a fi nevoie de cabluri. Poate fi purtat sub imbracaminte, fiind ușor de utilizat în viața de zi cu zi.

 

Aparatul este prevăzut și cu LED-uri pentru afișarea funcției setate și nivelul de baterie, iar pachetul conține 2 electrozi cu gel și o baterie reîncărcabilă.

About the author